Χαίρεται, το όνομα μου είναι Σταύρος Χάλαρης

Εργάζομαι ως front end developer, από το 2002 περίπου ασχολούμαι επαγγελματικά με την κατασκευή ιστοσελίδας. Οι γνώσεις μου τότε ήταν κυρίως HTML και CSS ενώ λίγα χρόνια μετά το millennium εμπλουτίστηκαν με PHP, MySQL και Java Script. Από το 2010 περίπου και έχοντας πάντα ενημέρωση με τις νέες τάσεις τις τεχνολογίας υλοποιώ και υποστηρίζω ιστοσελίδες και web εφαρμογές για κινητά και tablets.

 

Σχετικά με εμένα:

Οι ακαδημαϊκές μου γνώσεις έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό ηλεκτρονικών συστημάτων, λόγω των hobby μου σύντομα ξεκίνησα να αποκτώ γνώσεις σε επεξεργασία φωτογραφίας αλλά και σχεδιασμό ιστοσελίδων. Σήμερα εργάζομαι σε εταιρεία όπου υλοποιώ την κατασκευή ιστοσελίδων εταιρικών πελατών αλλά και sites – portals Ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Μέσα στις αρμοδιότητες μου είναι και η κατασκευή Newsletter αλλά και προτάσεις βελτιστοποίησης αυτών.

 

Παράλληλα εργάζομαι ως free lancer όπου έρχομαι σε επικοινωνία με τον πελάτη και αφού έχω κατανοήσει τις ανάγκες του, προτείνω λύσεις οι οποίες θα καλύψουν τις τεχνικές ανάγκες του και θα προβάλουν στο Internet μια ακόμα καλύτερη ψηφιακή εικόνα.

 

Οι γνώσεις μου

CSS3
93%
HTML5
97%
PHP
87%
MySQL
75%
Photoshop
87%
WordPress
95%
Joomla
94%
Magento
65%